Ir a la cesta de la compra Contacto Ir a la página principal Editorial Editorial Catalogo Sala prensa Foreign rights Newsletter Contactar Distribuidores Cesta
Buscador
Rotger, Neus
Biografía
Neus Rotger (Barcelona, 1979) és Llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat Autònoma de Barcelona (2002), havent cursat estudis de literatura anglesa a la Vrije Universiteit, Àmsterdam (1999-2000). És Master cum laude en Teoria de la Literatura per la Universitat Autònoma de Barcelona (2005), amb un treball de recerca sobre teoria literària del fantàstic. Ha obtingut el Premi Extraordinari de Llicenciatura i ha estat becària d'investigació FI de la Generalitat de Catalunya (2003-2006) i investigadora visitant al Center for the Study of the Novel, Stanford University, EEUU (2005-2006).

És membre del Grup d'Investigació del Conte Espanyol del Segle XIX (GICES.XIX) i, des de febrer del 2006, forma part d'HERMENEIA, Grup internacional de recerca en Estudis literaris i tecnologies digitals. Durant el període 2001-2006 va ser membre del consell de redacció de la revista de literatura Quimera, on publicava ressenyes literàries i coordinava una secció sobre el microrrelat a Espanya i Llatinoamèrica.

La seva tesi doctoral (en curs) estudia els orígens de la literatura fantàstica a l'Europa de la segona meitat del segle XVIII i proposa una reflexió crítica sobre el lloc del gènere en les poètiques i en la història literària del set-cents.

Actualment imparteix classes de teoria literària i literatura europea a la Universitat Autònoma de Barcelona i és professora dels Estudis de Llengües i Cultures de la UOC.
   Título:
   Autor:
   Contenido:
   ISBN:
   Colección:
 

Ciempiés. Los microrelatos de Quimera


- AVISO LEGAL -