Ir a la cesta de la compra Contacto Ir a la página principal Editorial Editorial Catalogo Sala prensa Foreign rights Newsletter Contactar Distribuidores Cesta
Buscador

Darrera la càmera. Com narrar en imatges: Del guió a la pel·lícula (INCLOU DVD)
Autor
Alba, Isabel
Traductor
Josep Sarret Grau
Colección
Ensayo (ver catálogo)
Fecha publicación
2011-04-07
Nº páginas
256
ISBN
978-84-15216-02-5
18€
Sinopsis de la obra
Aquest llibre està pensat perquè sigui assequible i útil a qualsevol que estigui interessat a adquirir coneixements àudiovisuals bàsics, sense considerar la seva edat, la seva professió o les motivacions que el portin a endinsar-se en les seves pàgines. Està escrit per a tots aquells que tenen alguna cosa a dir i volen aprendre a dir-la de la manera més encertada possible amb imatges i sons, però també per a tots aquells que volen aprendre a veure imatges d’una manera crítica o enseyar a fer-ho a altres. Isabel Alba dóna en aquest llibre les claus per escriure un bon guió, ens alerta sobre els errors més comuns i simultàniament ens ofereix una visió de tots els recursos tècnics necessaris per convertir la paraula escrita –el guió– en imatges.

Escriptora, guionista, professora i fotògrafa, Isabel Alba es va llicenciar en Filosofia i Ciències de l’Educació a la Universitat Complutense de Madrid. Guionista de ràdio, cine i televisió, ha col·laborat en programes tan coneguts com "Barrio Sésamo" o "La bola de cristal". Durant els darrers quinze anys ha dirigit diversos cursos de Guió i Llenguatge Àudiovisual, molts d’ells dedicats a la formació del professorat, tant escolar com universitari. L’any 1998 va crear el programa d’introducció a la imatge per a nens i adolescents "Detrás de la cámara", de reconegut prestigi i pioner en el seu camp, i que continua dirigint actualment. Com a escriptora ha publicat una novel·la, Baby Spot (Montesinos 2003) i ha rebut el XIVè premi literari María de Maeztu. Darrera la càmera. Com narrar en imatges: Del guió a la pel·lícula és el seu segon llibre sobre narrativa cinematogràfica.

 
   Título:
   Autor:
   Contenido:
   ISBN:
   Colección:
 

Baby Spot

Detrás de la cámara. Cómo narrar en imágenes: del guion a la película (CONTIENE DVD) Disponible en catalán y euskera

Darrera la càmera. Com narrar en imatges: Del guió a la pel·lícula (INCLOU DVD)

Kameraren atzetik. Irudien bidez narrazioak egitea: Gidoitik filmera (DVDa ere badauka)

La verdadera historia de Matías Bran. Libro 1: El recinto Weiser


- AVISO LEGAL -